Skype отримав одразу кілька корисних нововведень

Microsoft випустила попередню версію Skype Insider 8.112 для всіх платформ, що підтримуються. Вона містить нові функції, які пізніше з’являться у стабільному релізі. У своєму блозі компанія розповіла, які нововведення користувачі можуть випробувати вже зараз.

Тепер, якщо в чаті з’являється PDF-файл, користувачі будуть бачити його першу сторінку у вигляді зображення – це дозволить швидко оцінити вміст без завантаження всього документа. Крім того, в мобільній версії програми з’явилася можливість швидкого надсилання GIF-анімацій за допомогою екранної клавіатури (раніше для цього доводилося завантажувати картинку з галереї).

Водночас у месенджері з’явилася функція вставки фото та відео з буфера обміну, а на складних пристроях та планшетах тепер можна перетягувати медіафайли в чат, як на ПК. Під час дзвінка можна легко переміщати вікно відеопотоку з фронталки та змінювати його масштаб, а також швидко перемикатися на основну камеру. Положення вікна збережеться, і при наступному дзвінку з’явиться там, де його залишив користувач.

Нарешті компанія виправила кілька помилок у мобільних версіях Skype. Завантажити свіжу інсайдерську збірку для всіх підтримуваних платформ можна на офіційному сайті розробника.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.