У Німеччині в українця-пенсіонера забрали 455 тисяч євро готівкою

19 листопада 2023 року митники аеропорту Мюнхена під час перевірки 66-річного українського пенсіонера виявили майже 455 тисяч євро готівкою.

Офіцер запитав чоловіка при вильоту: «Кожен, хто виїжджає з Німеччини в країну ЄС, повинен задекларувати готівку, наприклад гроші або золото. Основне правило: не потрібно декларувати готівку до 10 000 євро. Чоловік повідомив лише про 300 євро, що і підтвердила перевірка.»

Після перевірки раптово прибув інший чоловік, кажуть на митниці. Під час посадки він передав українцю ручну валізу, що викликало підозри митників і вони попросили відкрити валізу.

Бінго! Між предметами одягу лежали товсті пачки купюр по 20 і 50 євро, загалом 455 000 євро, гроші вилучено. Мюнхенська митниця проводить розслідування.

В митниці зазначили: «Зараз ми перевіряємо, чи це відмивання грошей, кому належать гроші та звідки вони. Якщо не знайдеться раціонального пояснення, то існує ймовірність, що всі гроші будуть конфісковані на користь держави. Такі випадки уже траплялися раніше».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.