Мобілізувати чоловіків та жінок з 18 років: драконівські методи

Підполковник Збройних сил України Михайло Ніколов вважає, що планової мобілізації в Україні недостатньо. Тому він запропонував проводити мобілізації чоловіків і жінок починаючи з 18 років.

Таку думку підполковник висловив у зйомках проекту “Бутусов плюс”, де обговорювалися найактуальніші теми щодо мобілізації та ситуації на фронті.

Військовий розповів, що недостатньо цієї мобілізації, яку проводять зараз в Україні. Він вважає, щоб не програти війну потрібні “драконівські методи”, тобто призвати на військову службу всіх осіб старше 18 років, у тому числі і жінок.

Потрібно мобілізувати всю країну. Тобто, не відправити всіх на фронт, а залучити все населення, щоб вони працювали на перемогу. Це може бути робота на оборонних підприємствах та робота в тилу, яка буде приносити користь війську – заявив підполковник.

Також Михайло додав, що він не проти залучення  ув’язнених до виконання бойових завдань, але лише тих, хто добровільно погодиться на захист України.

Нагадуємо, що у комітеті Верховної Ради 4 січня Валерій Залужний вимагав від депутатів, щоб ті швидше прийняли закон про мобілізацію. Одним із головних аргументів головнокомандувача є те, що до російської армії за останні пів року додатково призвала 400 тисяч чоловіків. Тому українська армія повинна мобілізувати стільки ж у 2024 році, щоб протистояти ворогу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.