Грошова допомога українцям: можуть отримати по 10800 гривень від ACTED

Міжнародна організація ACTED розпочинає нову програму гуманітарної допомоги постраждалим від війни українцям, в якій вони можуть отримати 10 800 гривень.

Багатоцільова грошова допомога призначена на ВПО та постраждалих від військового конфлікту осіб, які проживають на деокупованих, прифронтових і стабільних територіях України, а також на тимчасово окупованих територіях.

Як зазначають в організації, допомога становитиме 3600 гривень на особу на місяць і виплачуватиметься одним платежем у розмірі 10 800 гривень для покриття основних потреб.

Проєкт триватиме до кінця цього року й діятиме у таких областях: Чернівецькій, Чернігівській, Черкаській, Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Кіровоградській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Вінницькій, Волинській, Запорізькій, Закарпатській та Житомирській.

Про алгоритм отримання допомоги у межах цього проєкту буде повідомлено додатково. Також вся інформація про допомогу буде опублікована в телеграм каналі Мінреінтеграції. Підписатися на Телеграм-канал можна перейшовши за посиланням.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.