Представники ТЦК нарвалися на новий скандал: відео конфлікту

В Одесі не вщухають скандали з представниками ТЦК, адже в цьому місті з чоловіками довго не говорять, а зразу пакують в буси.

Знову епіцентром подій став громадський транспорт. Представники ТЦК зупиняли автобуси та просили чоловіків вийти для перевірки військово облікових документів, ті хто відмовлявся виконувати дану вимогу витягували з громадського транспорту силою. Пенсіонери, які були в транспорті почали захищати чоловіків та виштовхувати представників ТЦК з автобуса зі слідуючими словами – “А чому ти не на фронті? Іди з орками воюй“.

Звісно, такі силові протиправні методи зовсім не мотивують чоловіків йти на фронт, адже на обличчя – порушення прав людини. Про це зокрема 17 січня заявив уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець в інтерв’ю виданню НВ.

Що думають військові на рахунок таких методів

Майор ЗСУ, екскомандир полку Азов, Максим Жорін телеканалу ТСН висловив свою думку, щодо мобілізації та неправомірних дій працівників ТЦК.

Ворог нікуди не подівся і він тільки нарощує сили, тому мобілізація дуже важлива, щоб не програти війну. Є ризик, що росіяни можуть відкрити новий фронт для атаки, про це говорять чимало експертів. На рахунок представників ТЦК, то серед них багато військових, які отримали поранення. Звичайно, мобілізація повинна проходити по законам України, але коли просиш чоловіка показати документи, а на це повний ігнорування, то це може викликати конфлікт. Але ті представники ТЦК, які дійсно переходять межі, мають за це відповідати.” – розповів екскомандир полку Азов

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.