Грошова допомога мобілізованим: скільки виплачують у різних містах України

В Україні доступна матеріальна допомога чоловікам, яких мобілізують в збройні сили. В цьому матеріалі ми розповімо, які суми виплачують чоловікам в різних містах України.

Влада почала заохочувати чоловіків, які приєднаються до армії одноразовими виплатами. Така виплата має на меті підтримати фінансово перший час чоловіка, поки він адаптується в збройних силах. Сьогодні в Україні три області з місцевих бюджеті виділяють кошти новобранцям, а саме : Київ, Львів та Одеса.

Київ

За рішенням місцевих депутатів, усі кияни, можуть розраховувати на одноразову виплату 30 тисяч гривень, якщо вони приєднаються до Збройних сил України.

Львів

У Львові пропонують одноразову виплату тим, хто підпише контракт із десантно-штурмовими військами чи морською піхотою. Розмір виплати становить 50 000 грн.

Одноразову виплату у розмірі 50 000 гривень виплачуватимуть тим, хто перебуває на військовому обліку на території Львівської міської територіальної громади та підписав контракт з військовими частинами десантно-штурмових військ та морською піхотою, – йдеться в повідомленні.

Одеса

Мобілізовані одесити отримають матеріальну допомогу у розмірі 20 тис. грн. На ці цілі у 2024 році з бюджету виділять 20 млн грн.

Міський голова Геннадій Труханов повідомив, що порядок оплати ще опрацьовується. Місцева влада намагається автоматизувати процес. Надалі призовники, які вступають на службу, одразу отримуватимуть виплату на рахунок.

Раніше ми розповідали, які дані передадуть до електронного реєстру “Оберіг”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.