Офіційно представлений смартфон для бідних realme Note 50

Компанія realme випустила недорогий смартфон realme Note 50, який заразом став першим представником нової фірмової серії. Крім дуже доступної ціни, гаджет може похвалитися відомим дизайном тильної панелі, наявністю захисту від пилу та вологи, а також Go-версією Android, невибагливою до заліза.

Обличчям новинки став IPS-екран діагоналлю 6,74 дюйма з роздільною здатністю 1600×720 пікселів (260 ppi) та частотою оновлення 90 Гц (дискретизація сенсора 180 Гц). Смартфон побудований на базі процесора Unisoc T612, що працює у поєднанні з 4 ГБ ОЗП та накопичувачем на 64 ГБ (можна розширити карткою microSD).

Блок камери гаджета виглядає потрійним, але насправді є лише два сенсори: основний на 13 Мп і допоміжний монохромний. Замість третього об’єктиву виробник встановив LED-спалах. Роздільна здатність врізаної в екран фронталки становить 5 Мп.

Серед інших характеристик гаджета realme виділяє АКБ ємністю 5000 мАг, захист корпусу від води та пилу за стандартом IP54, наявність 3,5-мм аудіороз’єму, а також ОС Android 13 (Go Edition) із оболонкою realme UI. Ціна новинки, що вже надійшла у продаж на Філіппінах, становить $65.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.