Порівняння камер: Samsung Galaxy S24 Ultra проти iPhone 15 Pro Max

Ми вже показали порівняння камер Galaxy S24 Ultra та Galaxy S23 Ultra, а тепер з’явилося цікавіше відео зі зіставленням знімків з нового флагмана Samsung та його головного конкурента в особі iPhone 15 Pro Max. Результати вийшли дуже неоднозначними.

Як уже неодноразово було сказано, головною відмінністю Galaxy S24 Ultra від попередника в частині камер стала заміна 10-мегапіксельного модуля з 10-кратним оптичним зумом на 50-мегапіксельний з 5-кратним зумом. Якщо порівнювати з iPhone 15 Pro Max, у якого теж 5-кратний зум, то на прикладах з відео здається, що у Apple знімки все ж таки більш деталізовані. Зате вночі Galaxy S24 Ultra краще за динамічним діапазоном, хоча в нього фіолетове небо замість чорного.

Практично у всіх сценаріях можна помітити тенденцію завищеної експозиції у Galaxy S24 Ultra та надмірний контраст у iPhone 15 Pro Max. Ще можна відзначити, що апарат Apple виграє за деталізацією портретних знімків, зроблених на основну камеру, але в той же час нікуди не поділася і давня “болячка” всіх iPhone з надмірними відблисками від будь-яких джерел світла в кадрі.

Тепер буде цікаво побачити, як Galaxy S24 Ultra знімає на тлі китайських OPPO Find X7 Ultra та vivo X100 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.