Чохол Clicks перетворює iPhone на кнопковий телефон

Британська компанія Clicks анонсувала незвичайний аксесуар для iPhone, що наділяє його класичною QWERTY-клавіатурою. Вона надає користувачам справжні тактильні відчуття від набору тексту, не перекриваючи дисплей і не заважаючи іншим функціям пристрою.

Технічно Clicks є чохол, оснащений вбудованою клавіатурою з підсвічуванням. Він підключається до смартфона через порт заряджання без використання Bluetooth. За словами розробників Майкла Фішера та Кевіна Міхалука, аксесуар розробила «команда мрії» із ветеранів технологічної індустрії.

“Ми ретельно продумували кожне рішення, починаючи з того, як саме повинні розташовуватися кнопки, і закінчуючи розкладкою клавіатури, щоб переконатися, що вона буде інтуїтивно зрозумілою для користувачів iPhone”, – розповів Михалук.

Чохол-клавіатура позиціонується як аксесуар для «творців контенту» через те, що завдяки їй екранна клавіатура не займає половину екрана, а власники iPhone отримують можливість користуватися гарячими клавішами. Новинка, сумісна з iPhone 14 Pro, 15 Pro і 15 Pro Max, вже доступна для замовлення на ринку США в жовтому і сіро-синьому кольорах за ціною $139.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.