Xiaomi представила електронну книгу на Android з чохлом-пауербанком

Каталог гаджетів Xiaomi поповнила електронна книга із сенсорним екраном та Wi-Fi. До того ж вона може похвалитися можливістю підключення чохла із вбудованою АКБ, яка збільшує тривалість читання більш ніж удвічі.

Новинка отримала 7-дюймовий сенсорний екран E-Ink Carta 1200 з роздільною здатністю 1680×1240 (300 ppi), а також підсвічуванням з 32 рівнями регулювання та можливістю зміни колірної температури. Погортати сторінки можна і за допомогою апаратних кнопок, не торкаючись екрана. Інтелектуальний режим частоти оновлення матриці вміє розпізнавати текст і фотографії, вибираючи оптимальний алгоритм роботи в залежності від контенту, що відображається.

Рідер також оснащений акселерометром для автоматичного повороту зображення. Модель процесора виробник не вказує, але відомо, що гаджет отримав 2 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач об’ємом 64 ГБ. Як прошивка заявлена ОС Android 11, але поки невідомо, чи є можливість встановлення APK.

Завантажувати книги на пристрій можна за допомогою модулів Wi-Fi та Bluetooth 5.2. Місткість АКБ становить 1200 мАг (заявлено до 40 годин автономної роботи). Також можна підключити до рідера чохол з додатковою АКБ на 1950 мАч за допомогою магнітного POGO-конектора.

Ціна новинки в Китаї становить $200, про її доступність в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.