Перші рендери iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max: що нового

Рендери створені на основі даних про прототипи нових смартфонів, тому якісь деталі до анонсу можуть змінитися. Але, як показує практика багатьох років, зазвичай ранні витоки щодо дизайну нових iPhone виявляються вірними. Як можна бачити, якихось явних змін у дизайні немає. Тобто Apple продовжить експлуатувати дизайн, який у первісному варіанті з’явився на iPhone 11 Pro у 2019 році. Втім, сказати, що навіть поточні iPhone 15 Pro/Pro Max з їхніми гігантськими блоками камер візуально не відрізняються від iPhone 11 Pro/Pro Max точно не можна.

Найважливішим нововведенням буде нова додаткова кнопка. Кнопка розташується на нижній частині правої грані. Кнопка під назвою Capture, як можна здогадатися із назви, буде пов’язана з камерою смартфонів.


Нагадаємо, головною відмінністю нових iPhone від усіх попередніх поколінь буде збільшений розмір. iPhone 16 Pro отримає екран діагоналлю 6,3 дюйми проти 6,1 дюйми у всіх попередників. Передбачається, що це зроблено для того, щоб виділити місце для тетрапризми, яка зараз має лише iPhone 15 Pro Max. А ось iPhone 16 Pro Max для чогось виросте до 6,9 дюйма.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.