LG анонсувала новий пристрій для догляду за одягом LG Styler

У рамках підготовки до виставки CES 2024 компанія LG анонсувала новий пристрій для догляду за одягом. LG Styler надає можливість освіження, сушіння та розгладжування одягу. Ця розумна шафа оснащена ручним відпарювачем і підходить для догляду за делікатними тканинами, а заразом виконує функцію побутового осушувача повітря.

Ручний відпарювач, вбудований у корпус «шафи», ефективно розгладжує складки різних типів тканини. Крім того, LG Styler оснащений системою рухомих вішалок і може похвалитися покращеними можливостями видалення пилу, дезодорації та сушіння одягу.

Ключовою особливістю новинки виробник називає технологію LG Dual TrueSteam. Її робота полягає у використанні двох нагрівальних елементів для кип’ятіння води, що дозволяє точніше регулювати об’єм і силу струменя пари. Наприклад, для догляду за делікатними тканинами використовується лише один нагрівач.

Крім того, LG Dual TrueSteam відповідає за знищення мікробів (заявлена ефективність не менше 99,9%), та 11 видів шкідливих бактерій. Передбачено вбудовану систему вентиляції для автоматичної циркуляції повітря по всьому приміщенню, а також функцію осушення повітря в кімнаті.

Детальні технічні характеристики та ціна новинки буде оголошено на технологічній виставці CES 2024.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.