Tesla Cybertruck вже можна замовити у Україні: ціни дуже високі

Відразу після презентації та старту продажів Tesla Cybertruck кілька українських дилерських центрів оголосили про готовність привезти до України новий електричний пікап Ілона Маска. Ось тільки чекати доведеться дуже довго, а ціна буде помітно вищою порівняно з офіційною.

Спеціалізуються на імпорті автомобілів Tesla компанії відзначають, що через обмежені поставки і величезний попит чекати повнопривідний варіант у модифікації Long Range з потужністю 600 кінських сил і запасом ходу 547 км можна орієнтовно в третьому кварталі наступного року. Обійдеться така модель приблизно 140 000 доларів. У цю суму входять сам автомобіль, його доставка, проходження митниці. Топову модифікацію CyberBeast з трьома моторами та потужністю 845 кінських сил пропонують за 171 000 доларів. Для порівняння, у США ці моделі коштують $79 990 та $99 990 відповідно.

Найдоступніша задньопривідна версія Tesla Cybertruck оцінена в 60 990 доларів, але сама Tesla буде готова почати відвантажувати цю модель лише у 2025 році. При цьому бажаючі оформити попереднє замовлення повинні одразу заплатити всю суму.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.