Xiaomi нарешті анонсувала передпродажу титанового 14 Pro Titanium Special Edition

Замовлення на Xiaomi 14 Pro Titanium Special Edition почнуть приймати через місяць після прем’єри. Незважаючи на те, що офіційна прем’єра Xiaomi 14 Pro Titanium Special Edition з титановим корпусом відбулася ще 26 жовтня, до реальних продажів справа поки що так і не дійшла. Але деякий прогрес вже намітився: компанія анонсувала дату попереднього замовлення в Китаї.

Їх почнуть приймати на фірмовому маркетплейсі Xiaomi Mall та інших великих майданчиках із 5 грудня. Коли стартують відкриті роздрібні продажі, поки що не повідомляється. І навряд чи справа до цього дійде незабаром: у соцмережі Weibo представник Xiaomi повідомив, що апарат буде доступний “у невеликих кількостях”.

Титановий Xiaomi 14 Pro легко визначити помаранчевому обведенню блоку камери. Нагадаємо, у плані характеристик Xiaomi 14 Pro Titanium Special Edition нічим не відрізняється від звичайного Xiaomi 14 Pro, з доступністю якого жодних проблем немає. Але в нього рамка з титану (у сплаві 99% титану) і лише одна конфігурація – з 16 ГБ ОЗУ та 1 ТБ флеш-пам’яті. Просять за титановий флагман 920 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.