Як стати одним із перших і правильно подати заявку на отримання HyperOS на свій смартфон Xiaomi

На відміну від Китаю, де користувачі повинні спочатку отримати спеціальний обліковий запис тестувальника, у глобальній версії HyperOS, вимоги не такі жорсткі.

Сьогодні я на своєму прикладі покажу як подати заявку і розповім, які тонкощі є в цьому процесі. Насамперед логічно буде позначити оновлений список смартфонів, для яких є така можливість:

Xiaomi: Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 12T, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12 Pro, 5, Xiaomi 11 Lite 5G NE, Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 11T, Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Mi 11.

Redmi: Redmi 13C, Redmi Pad SE, Redmi A2 / Redmi A2 +, Redmi 12, Redmi Note 12 Pro 5G / Pro + 5G, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro 4G, Redmi Note 12S, Redmi Note 12 4G NFC, Redmi 12 4G, Redmi Pad, Redmi Note 11S 5G, Redmi Note 11 Pro+ 5G, Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S, Redmi 10C, Redmi Note 10 5G, Redmi 2022, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 JE, Redmi Note 10T, Redmi Note 10T 5G, Redmi Note 10 Pro.

Poco матиме окрему програму, яка стартує за кілька днів. Додатково повідомлю про неї у своєму телеграм каналі.

Якщо вашого смартфона поки що немає в цих списках, не переживайте, він ще буде доповнений, тому буде зайвим ознайомитися з подальшими діями.

Насамперед відкрийте налаштування та запам’ятайте два моменти:

  • Номер Mi-акаунта
  • Індекс MIUI

Щоб дізнатися перший, відкрийте пункт Акаунт Xiaomi – профіль – ідентифікатор облікового запису Xiaomi.

Після цього перевірте, щоб пристрій був прив’язаний до облікового запису. Зробити це можна в меню “Прив’язані пристрої”.

До речі, днями я випущу окрему статтю про те, як зареєструвати китайський Mi-аккаунт і які переваги він має, тому в разі переходу просто повторіть подальші кроки.
Індекс MIUI можна дізнатися в меню “Про телефон” – “Версія MIUI”, де:

  • EU – Європа
  • TW – Тайвань
  • ID – Індонезія
  • JP – Японія
  • MI – глобальна, міжнародна
  • TR – Туреччина


Коли дані отримані, відкрийте сайт тестування (посилання нижче) і натисніть кнопку “Погодитися”.

На перші два питання відповідаємо позитивно – Yes.

У наступних двох також вибирайте перший варіант.

У п’ятому пункті потрібно вести цей ідентифікатор акаунта Xiaomi. А потім сайт запропонує вказати, смартфон якої компанії у вас на руках, Xiaomi чи Redmi.

Після цього вкажіть модель смартфона, натисніть “Далі” та виберіть індекс MIUI (у моєму випадку це EU).

У наступному меню підтвердіть, що дані вірні (Yes) та закінчіть реєстрацію.

Після подачі заявки залишиться тільки чекати на оновлення, яке “прилетить повітрям”, як і завжди.

Звичайно з китайським обліковим записом це відбудеться швидше, але нічого не заважає вам зробити як я і зареєструвати обидва профілю, але про це трохи пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.