Instagram дозволив користувачам завантажувати короткі ролики Reels: як скачати

Користувачі Instagram по всьому світу тепер можуть завантажувати короткі ролики Reels для подальшого перегляду на своїх пристроях, повідомив голова платформи Адам Моссері (Adam Mosseri). Раніше зберігати та переглядати ролики можна було лише у додатку Instagram.

Instagram буде додавати до відео Reels, що скачується, водяний знак з ім’ям облікового запису – аналогічним чином це реалізовано при скачуванні роликів в TikTok. Для завантаження ролика достатньо натиснути кнопку «Поділитися» та вибрати варіант завантаження. Власники облікових записів також отримали можливість забороняти скачування своїх Reels – відповідна опція з’явилася в налаштуваннях, і вона діє відразу на всі короткі відео акаунта.

Крім того, коли користувач завантажує відео, в якому використовується ліцензований звуковий ряд, завантажений ролик буде без звуку. Звук при завантаженні збережуть лише ролики з оригінальними звуковими доріжками. У червні можливість завантаження Reels з’явилася для користувачів зі США, тепер функція стала доступною для користувачів по всьому світу.

У 2021 році Instagram виключив з рекомендаційних алгоритмів короткі ролики з водяним знаком TikTok або будь-яким іншим. У серпні 2022 року YouTube почав додавати свій водяний знак на короткі відео з розділу Shorts, щоб унеможливити міграцію матеріалів між платформами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.