Як поліпшити якість сигналу мобільного зв’язку Vodafone, Київстар, lifecell на смартфоні

Немає більшого розчарування, ніж мати справу зі слабким сигналом, перерваними дзвінками та жахливою якістю голосу. Усі ми іноді стикаємося з поганим прийомом сигналу мобільного зв’язку, але за допомогою наших порад ви зможете його покращити.

1. Вимкніть непотрібні служби

Спочатку спробуйте вимкнути служби, якими ви зараз не користуєтеся, зокрема, функції передачі:

  • Bluetooth;
  • NFC;
  • Wi-Fi.

Це миттєво поліпшить сигнал мобільного зв’язку, оскільки ці функції можуть сповільнювати роботу мережі.

2.Зніміть чохол телефону

Чохол для телефону — чудовий крок, якщо ви хвилюєтеся про довговічність телефону. Чохли для телефонів відрізняються за рівнем захисту та товщиною: від тонких гелевих до товстих міцних чохлів із металевими вставками для покращення ударостійкості. Але, звичайно, більші товсті чохли можуть не давати проходити мобільному сигналу як слід.

На щастя, дуже легко дізнатися чи ваш чохол мішає сигналу, потрібно просто його зняти, щоб це перевірити. І якщо у вас покращиться сигнал, подумайте про те, щоб придбати тонший чохол для повсякденного використання.

3.Зарядіть акумулятор

Акумулятор вашого телефону забезпечує живлення всього, і сигнал вашого телефону не є винятком. Низький заряд батареї телефону може вплинути на здатність вашого телефону отримувати потужний сигнал, а також на продуктивність.

Підключення до вежі стільникового зв’язку споживає акумулятор, і якщо зв’язок постійно падає через поганий сигнал, він використовує ще більше заряду акумулятора. Заряджений телефон може більш стабільно підключатися до сигналу, що забезпечує кращий прийом. Якщо ви подорожуєте, обов’язково візьміть із собою портативний зарядний пристрій для нормальної роботи телефону.

4.Оновіть операційну систему свого телефону, щоб збільшити швидкість передачі даних

Одна з порад, яка потенційно може покращити прийом сигналу та передачі даних на вашому смартфоні, це завантажити оновлення операційної системи на смартфон. Такі оновлення часто включають виправлення помилок підключення, а також додають підтримку вдосконалених технологій стільникової мережі та послуг, які пропонує ваш оператор.

Раніше ми розповідали, що стало відомо, який український смартфон Xiaomi отримає HyperOS першим

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.