Як Huawey watch GT 4 допомагають стежити за вагою та тримати себе у формі

Складно знайти людину, яка була б повністю задоволена своєю фігурою: одні хочуть схуднути, інші — набрати кілограм-другий м’яз. Носимі гаджети можуть спростити досягнення цих цілей. Розповідаємо, як у годиннику Huawey watch GT 4 реалізовано розумний підрахунок калорій.

На шляху до ідеальної фігури важливо не просто записувати кількість калорій, що споживаються, але і враховувати денну активність і інтенсивність тренувань. Звичайно, можна вбивати дані про прийоми їжі в утиліти на зразок FatSecret на смартфоні та користуватися недорогими фітнес-браслетами для підрахунку витрачених калорій. Однак смарт-годинник, оснащений передовими сенсорами та опціями, дозволяє робити це більш акуратно та ефективно. Все завдяки комплексному підходу: флагманські гаджети не просто під зав’язку набиті просунутими опціями, а ще й ув’язують їх в єдину систему, яка використовує дані одних датчиків для уточнення інформації з інших. Розглянемо, як це організовано на прикладі утиліти «Будь у формі», яка доступна на годиннику HUAWEI WATCH GT 4. Вона відповідає за розумний облік калорій.

Як працюють популярні трекери на зразок FatSecret, доступні на телефонах? Вони рекомендують денний калораж на основі актуальної ваги, зростання, статі та рівня активності (помірна, середня, висока і так далі). Проблема в тому, що останній параметр у таких утилітах протягом дня не змінюється, хоч би чим займався власник пристрою. Адже саме ця характеристика, крім заповнених даних про прийоми їжі, суттєво впливає на розрахунок необхідної норми калорій.

Як Huawey watch GT 4 пропонують більш гнучкий сценарій. Додаток «Будь у формі» при підрахунку калорій враховує в реальному часі будь-яку повсякденну та спортивну активність, дозволяє вести щоденник харчування та дає індивідуальні поради щодо фізичних вправ. Так простіше досягати своєї мети зменшення, підтримці чи набору ваги. Точність роботи ПЗ підвищується рахунок алгоритмів з урахуванням штучного інтелекту, які вміють цілодобово відстежувати різні параметри здоров’я. Детальна інформація доступна у фірмовому додатку «HUAWEI Здоров’я», який встановлюється на телефон, що сполучається з годинником.

Утиліта «Будь у формі» справді працює: навіть коротка пробіжка у середньому темпі супроводжується корекцією денної витрати калорій. У свою чергу, регулярна рухова активність також аналізується штучним інтелектом. Наприклад, за допомогою функції «Тренер з бігу» ІІ може оцінити ступінь підготовки, скласти план тренувань та простежити, щоб у процесі боротьби із зайвими кілограмами власник аксесуару не травмував себе надмірною активністю. А після занять або між підходами аксесуар дасть поради щодо тривалості відпочинку. Подібна синергія систем робить смарт-годинник HUAWEI зручним інструментом для тих, хто веде активний спосіб життя або піклується про здоров’я.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.