Офіційно представлено Vivo Watch 3: eSIM, NFC та до 16 днів автономної роботи

Разом з флагманськими смартфонами серії X100 компанія vivo представила новий смарт-годинник Watch 3. Аксесуар працює під управлінням нової операційної системи BlueOS, що забезпечує велику автономність. При цьому самі годинники та їх інтерфейс можуть здатися знайомими.

Візуально нові vivo Watch 3 нагадують Pixel Watch від Google. У них такий самий корпус із закругленим склом. Збоку знаходиться поворотна головка, що служить для навігації за інтерфейсом. До речі, список додатків у BlueOS дуже нагадує такий у watchOS від Apple.

Годинник оснащується 1,43-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 466х466 пікселів та підтримкою Always on Display. На звороті вони мають 8-канальний датчик серцевого ритму і 16-канальний датчик насичення крові киснем, що працюють у поєднанні з розробленою vivo технологією глибокого навчання штучного інтелекту для аналізу серцевого ритму. Зазначається також підтримка понад 100 спортивних режимів.

Годинник оснащується 4 ГБ вбудованої пам’яті та опціонально оснащується eSIM для автономної роботи окремо від смартфона. Є також вбудована навігація (GPS + ГЛОНАСС + GALILEO + Beidou) та підтримка безконтактних платежів NFC. Акумулятор розрахований на 7 днів автономної роботи з eSIM або до 16 днів при використанні лише Bluetooth.

Vivo Watch 3 доступні в чорному та білому кольорах за ціною від 150 доларів за версію тільки з Bluetooth, а варіант з eSIM коштує від 179 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.