Xiaomi 14 Pro порівняли з iPhone 15 Pro Max за швидкістю роботи: хто кращий

Новий Xiaomi 14 Pro вважається найпродуктивнішим Android-смартфоном із доступних зараз на ринку, але чи достатньо цього, щоб обійти флагман від Apple, який перевершує навіть еталонні апарати під керуванням «зеленого робота»? Відповісти на це питання вирішили співробітники порталу TechDroider.

Xiaomi 14 Pro оснащується процесором Snapdragon 8 Gen 3 і працює під керуванням нової фірмової прошивки HyperOS на базі Android 14, у той час як в iPhone 15 Pro Max використовується чіп A17 Pro та iOS 17. В обох смартфонах екрани з приблизно однаковою роздільною здатністю Quad HD+ та динамічною частотою оновлення 1-120 Гц.

Тестування почалося з включення, з чим iPhone 15 Pro Max впорався помітно швидше за опонента. Анімації запуску та закриття додатків у них однаково плавні. Магазин програм швидше завантажився на iPhone, а ось камера швидше запускається на Xiaomi 14 Pro. Програми Reddit, Instagram*, а також Fusion 360 з відкриттям 3D-моделей у ньому швидше опинилися на китайському смартфоні, а ось Spotify і Word з відкриттям документа — на iPhone. У Adobe Rush рендеринг відео на iPhone 15 Pro Max завершився приблизно вдвічі швидше, ніж на Xiaomi 14 Pro.

З іграми перемога однозначно на боці iPhone. “Яблучний” апарат швидше запустив Gangstar Vegas, PUBG New State і Genshin Impact – в останньому випадку гра завантажувалася на Xiaomi 14 Pro приблизно на 10 секунд довше. Крім того, після повторного запуску з фону апарат від Xiaomi перезапустив Gangstar Vegas, тоді як iPhone 15 Pro Max утримав усі додатки в пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.