У Telegram з’явилася функція «чесних розіграшів»

З черговим оновленням Telegram отримав нову функцію, що дозволяє власникам каналів проводити розіграші призів серед своїх передплатників із «гарантовано чесними результатами». У блозі месенджера з’явилося докладне пояснення принципу роботи.

Організовуючи розіграш, власник каналу може зазначити кількість переможців, термін його проведення, додаткові канали, на які користувачам потрібно підписатися (якщо це передбачено умовами), а також за необхідності обмежити кількість учасників.

Зазначається, що нововведення дозволить не лише залучити аудиторію, а й отримати 4 голоси за кожну розіграну Premium-підписку. Перед стартом розіграшу його організатору потрібно буде сплатити обрану кількість передплат у будь-якому додатку Telegram, за допомогою бота @PremiumBot або платформи Fragment

Власники каналів також можуть організувати роздачу передплат Premium. При цьому Telegram випадково обере переможців відповідно до встановлених правил — переможець отримає посилання з подарунковим кодом. Організатори також можуть доповнити його будь-яким іншим призом на свій розсуд.

Зрештою, було збільшено кількість голосів, які передплатники можуть дарувати улюбленим каналам. Користувачі, які оплачують свою передплату, отримують одразу чотири голоси. Їх можна розподілити між кількома каналами чи віддати одному. Дізнатися подробиці про нововведення можна в офіційному блозі месенджера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.