У додатку «Дія» тепер можна сплачувати штрафу за адміністративне правопорушення

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував запуск нового сервісу в державному додатку “Дія”.

Тепер у додатку “Дія”можна сплатити адміністративний штраф. Також в “Дії” будуть приходити повідомлення про наявність штрафу.

Адміністративні правопорушення можуть бути вчинені через необережність. Наприклад, якщо українець порушує правила торгівлі або курить у громадських місцях, то за такі дії йому випишуть штраф, який запускає багато бюрократичних процесів. Раніше потрібно було їхати в суд, отримувати судову постанову та реквізити для сплати штрафу й судового збору. Тепер українці можуть сплатити штраф за адмінпорушення у Дії. Без довгих бюрократичних процедур та поїздок до суду. Всього за кілька кліків – у смартфоні», – написав Міністр.

Повідомляється, що для оплати штрафу необхідно відкрити розділ Судові справи або Судові штрафи, вибрати тип штрафу та сплатити його. Квитанція про оплату буде автоматично надіслана до суду, який потім закриє справу.

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк пропонує своїм клієнтам нову вигідну послугу «Смачний кешбек». За допомогою акції можна отримати до 3% кешбеку від покупки в ресторанах та кафе.

Також наша редакція писала, що Київстар запустив новий вид поповнення рахунку у ПриватБанку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.