Посилення мобілізації в Україні: загроза призову всіх без винятку

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нещодавно публічно заявив, що найближчим часом в Україні буде посилюватися мобілізація.

Залужний перерахував п’ять пріоритетів для України, щоб переломити ситуацію на полі бою: потрібна перевага в повітрі, вдосконалення радіоелектронної та контрбатарейної боротьби, необхідні нові протимінні технології та модернізоване командування і управління.

Моїм п’ятим і останнім пріоритетом є нарощування наших резервів. У Росії зараз перевага в людській силі, близько 400 тисяч окупантів знаходяться на наших територіях і 20 тисяч мобілізують кожен місяць, щоб замінити втрати. Для успіху на фронті нам необхідно мобілізувати більше чоловіків, які зможуть вести боротьбу з ворогом.”- сказав Залужний

Однак Залужний зазначив, що Україна має обмежені можливості для підготовки резервів на власній території, тому мобілізація всіх чоловіків, про яку говорять багато експертів неможлива.

Нам потрібні підготовлені бійці, які зможуть ефективно виконувати бойові завдання та наблизити перемогу над російським окупантом. Тому не потрібно ховатися від військкомату, а йти самим та вставати на військовий облік.” – зазначив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що не можна недооцінювати Російську Федерацію. Противник зазнав великих втрат, але він мав тривалу перевагу в озброєнні, техніці, ракетах і боєприпасах.

Раніше ми розповідали, що від повістки до мобілізації тепер буде декілька днів, зміни які стосуються кожного чоловіка.

Також наша редакція писала, що чоловіки, які не прийшли у військкомат по повістці будуть покарані великими штрафами.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.