Українські жінки можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду: як подати заявку

Міжнародний благодійний фонд “Mama Мoya” надасть фінансову допомогу жінкам, які опинилися у складних життєвих обставинах через російську агресію. Сума виплат розраховується індивідуально.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Подати заявку на участь у програмі можуть жінки, які відповідають таким критеріям:

  • чиї будинки були пошкоджені або зруйновані через війну;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких проходять службу у ЗСУ, силах територіальної оборони та добровільних угрупованнях у зоні проведення бойових дій;
  • чоловіки та/або діти яких загинули на території активних бойових дій;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки визнані загиблими чи зниклими безвісти внаслідок війни.

Для участі у програмі учасникам необхідно заповнити анкету за посиланням.

В анкеті претендентки на матеріальну допомогу повинні вказати всю детальну інформацію про свої сімейні обставини та труднощі, з якими вони зіткнулися під час війни. Фонд розглядає всі заявки і кожному учаснику надішле відповідь, чи отримає кандидат матеріальну допомогу від фонду.

У день підписання договору фонд надасть жінці платіжну картку, якою вона зможе розрахуватися за визначений фондом асортимент товарів. Одержувачі допомоги зобов’язуються надати звіт про використання коштів за цільовим призначенням. Детальніше з умовами участі можна ознайомитися тут.

Раніше ми розповідали, що  Організація Об’єднаних Націй запустила програму фінансової допомоги для жінок, які вагітні на 28 тижні і більше або ті, хто вже народив не більше, ніж 6 тижнів тому.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.