Leica представила дуже дорогий механічний годинник ZM 11

Компанія Leica, яка більше відома своїми фотоапаратами високої якості, представила новий наручний механічний годинник серії Z — ZM 11. Новинка отримала класичний круглий корпус і доступна в кількох колірних рішеннях.

Годинник ZM 11 отримав двошаровий дизайн циферблата в трьох різних кольорах, які створюють невеликий перехід кольору в залежності від кута нахилу. Замість числових позначень на циферблат нанесені засічки, вкриті фарбою Super-Luminova A1 з високою світловіддачею. А ось стрілки отримали ромбовидне огранювання. Сам корпус виготовляють із титану та нержавіючої сталі.

В основі годинника лежить механізм Caliber LA-3001, розроблений Leica у співпраці зі швейцарською компанією Chronode. Він здатний працювати з частотою 28800 коливань на годину, точністю -4/+6 секунд на день. Запас ходу сягає 60 годин.

Leica ZM 11 доступні в різних варіантах ремінця, серед яких тканинний, титановий та гумовий. Продаж годинника стартує в кінці листопада 2023 року по всьому світу, а їх вартість варіюється від $7120 до $8640.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.