Sony офіційно анонсувала PlayStation 5 Slim

Так повелося, що кожна PlayStation удостоюється редизайну за кілька років після запуску. Ось і PlayStation 5 отримала свою Slim-версію, причому відносно компактний розмір – далеко не найцікавіше нововведення цієї ревізії.

Згідно з описом, PS5 Slim буде на 30% менше і помітно легшим за оригінал. Як і раніше, PS5 доступна у двох варіантах, хіба що одна з моделей має знімний дисковод. Нагадаємо, що інсайдери розповідали про цю її особливості багато місяців тому.

З інших деталей варто відзначити два порти USB-C на передній панелі, а також можливість підключити SSD до 1 ТБ. Інші характеристики загалом не відрізняються від попередніх ітерацій консолі.

PlayStation 5 зі знімним дисководом оцінили в $500 (дисковод можна буде придбати окремо за $80), а Digital-версія обійдеться в $450. Також Sony продаватиме особливе кріплення для горизонтального розміщення консолі – за нього просять $30. Старт продажів у США заплановано на листопад.

Також є погана новина для тих, кому подобалися старі моделі PS5: Sony планує припинити їхнє виробництво. Як тільки закінчиться актуальна партія, наступних робити вже не будуть – компанія повністю перейде на складання Slim-версій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.