Кримінальна відповідальність за “гулянки” під час комендантської години

Слуги народу вирішили внести зміни в покарання для людей, які не дотримуються комендантської години та ходять в клуби. Наразі тривають дискусії щодо можливого покарання.

Про це під час телемарафону заявив член комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Володимир Арешонков.

Як наголосив Арешонков, коли країна перебуває в стані війни, а інші особи дозволять собі влаштовувати вечірки під час комендантської, це не тільки не припустимо з моральної точки зору, а й пряме порушення закону.

Сьогодні наш виконавчий комітет працює над внесенням змін до законодавства. За порушення комендантської плануємо домагатися кримінальної відповідальності та посилення штрафів.” – сказав Арешонков.

Які саме будуть штрафи та кримінальна відповідальність депутат не зазначив, але сказав, що скоро все буде відомо.

Кримінальна відповідальність буде застосовуватися проти посадових осіб, в основному до тих, хто володіє цими нічними закладами. Це ресторани, казино, кафе тощо. В першу чергу, проти власників, не проти відвідувачів. А особи, які знаходитимуться в тих самих клубах чи ресторан будуть каратися штрафами, які значно виростуть після прийняття закону” – додав нардеп

Раніше ми розповідали, що податкова попередила продавців, що стежить за онлайн-продажами у соцмережах. Тому особи, які продають послуги чи товари в соцмережах, але при цьому не платять податки під загрозою штрафів та перевірок.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.