Google Pixel 8 Pro гідно пережив тест на міцність

Автор YouTube-каналу PBKreviews продовжує тестувати новий Pixel 8 Pro. Цього разу флагманський смартфон від Google пройшов випробування на міцність, в рамках якого його чекала зустріч з бетонною підлогою.

Насамперед смартфон кинули екраном вниз на бетон з висоти пояса. З помітних ушкоджень він отримав лише незначні потертості кутами металевої рамки. Потім його скинули екраном униз вже з висоти голови, але й після цього апарат залишився цілим.

Після падіння на задню сторону з висоти пояса з’явилися незначні подряпини на металевому блоці камер і по кутах тильного скла, але нічого критичного. Нарешті, смартфон кинули з тієї ж висоти на бічну грань, внаслідок чого на передньому склі в самому кутку з’явилася невелика тріщина, що ніяк не позначилося на роботі екрана та пристрою в цілому.

Завершальним етапом було занурення смартфона в мішок із піском та гравієм. Дивно, але після цього з помітних пошкоджень було лише кілька мініатюрних подряпин на екрані і трохи помітніші потертості на металевому блоці камер. Загалом Pixel 8 Pro показав відмінну міцність і захищеність від пошкоджень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.