Apple пояснила “вицвітання” титанового корпусу iPhone 15 Pro

Відразу після презентації нових iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max деякі блогери помітили, що титановий корпус смартфонів змінює свій колір під час використання. У Apple пояснили, що це просто така особливість матеріалу, і дали рекомендації щодо догляду за пристроями.

У зв’язку зі стартом продажів нових смартфонів Apple оновила посібник з догляду та очищення iPhone. Там говориться, що у випадку з титановим корпусом iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max жир зі шкіри дійсно може змінити колір зовнішньої рамки. Судячи з численних фотографій в інтернеті, особливо це помітно в області кнопок, які частіше контактують із пальцями.

Якщо титан дійсно змінив свій колір під впливом жиру з рук, Apple рекомендує просто протерти iPhone м’якою, вологою тканиною без ворсу, щоб відновити його первісний вигляд. При цьому компанія нагадує, що використання засобів для чищення та абразивних матеріалів неприпустимо, оскільки це може не тільки пошкодити олеофобне покриття, але й подряпати корпус.

Таким чином, потенційним власникам iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max не варто жахатися, якщо їх новий смартфон раптово зміниться у кольорі – досить просто протерти його.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.