Xiaomi випустила розумну штору з регульованою довжиною карнизу

Каталог бренду Mijia, що входить до екосистеми Xiaomi, поповнила розумна штора Mijia Smart Curtain. Крім можливостей автоматизації, модель цікава телескопічною конструкцією, що спрощує її монтаж без необхідності проводити точні виміри ширини кімнати.

Новинка випускається у двох модифікаціях, що дозволяють регулювати довжину карнизу від 1,75 до 3 м та від 2,2 до 4 метрів. Керувати механізмом автоматичної штори можна за допомогою голосових команд, мобільного додатка або заданого розкладу, а також вручну – останній метод стане у нагоді у разі відключення електрики.

Пристрій можна інтегрувати в екосистему розумного будинку Xiaomi, включивши його в один із сценаріїв. Наприклад, у «режимі повернення додому» штора автоматично закриватиметься, отримавши сигнал про появу користувача від розумного дверного замка. А вранці та ввечері новинку можна налаштувати на автоматичне регулювання освітлення у спальні.

 

У Китаї ціна Xiaomi Mijia Smart Curtain у модифікації з максимальною довжиною карнизу 3 та 4 метри становить $82 та $96 відповідно. Про доступність новинки в інших регіонах виробник поки не оголошував.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.