Нове оновлення iOS 17 ламає автономність iPhone

У понеділок, 18 вересня, Apple випустила нову версію фірмової мобільної операційної системи iOS 17, доступну для iPhone XS XR (2018 рік випуску) та новіших моделей. Після інсталяції оновлення користувачі почали скаржитися на погіршення автономності. Автор YouTube-каналу iAppleBytes вирішив перевірити, чи це так.

Блогер заміряв час автономної роботи на п’яти моделях iPhone, оновлених до iOS 17: iPhone SE 2 (2020 року), iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 та iPhone 13. Тестування проводилося за допомогою бенчмарку Geekbench, який імітує запуск вимогливих додатків, що навантажують процес . У результаті вказані моделі показали такі результати:

  • iPhone SE 2 – 3 години 24 хвилини;
  • iPhone XR – 4 години 14 хвилин;
  • iPhone 11 – 5 годин 25 хвилин;
  • iPhone 12 – 5 годин 39 хвилин;
  • iPhone 13 – 6 годин 51 хвилина.

Порівняння з попередніми результатами на ранніх версіях iOS показало, що абсолютно на всіх вибраних моделях автономність після оновлення помітно погіршилася, а на деяких апаратах взагалі виявилася гіршою за весь час їхнього існування. При цьому блогер зазначає, що на першій беті iOS 17 результати були відмінними, але до восьмої бети і релізної збірки щось пішло не так.

Не виключено, що після оновлення пристроїв потрібен певний час, щоб оптимізувати всі процеси, або з релізом iOS 17 дійсно щось зламалося. Залишається лише сподіватися, що Apple виправить це у майбутніх патчах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.