iPhone 15 Pro та Pro Max: перші враження журналістів

Журналістам видання The Verge вдалося протестувати iPhone 15 Pro та Pro Max одразу після презентації. Вони поділилися враженнями від нового корпусу та камери, а також розповіли, що з досвіду використання смартфон багато в чому відрізняється від попередника.

За словами журналістів, iPhone 15 Pro не можна назвати оновленим 14 Pro, це нова модель, незважаючи на зовнішні подібності. Значною візуальною відмінністю новинки стали округлі грані корпусу, через які смартфон «просто приємніше тримати в руках».

Інше важливе нововведення – кнопка дії, робота якої налаштовується у системному меню. Наприклад, після натискання кнопки можна записати голосову замітку, відкрити камеру, увімкнути ліхтарик, запустити сценарій «Команд» і так далі.

Окремої згадки був удостоєний і 3-нанометровий чіп A17 Pro – втім, він був коротким і полягав у тому, що ігри смартфон тягне без проблем. А ось порт Type-С, як запевняє видання, може вплинути на повсякденну роботу з iPhone куди помітніше. Завдяки швидкості до 10 Гбіт/с тепер можна виводити на зовнішній монітор картинку в 4K @ 60 fps через кабель, або записувати відео в цій роздільній здатності відразу на зовнішнє сховище.

Головні зміни в камері – можливість знімати з різними фокусними відстанями (24, 28 та 35 мм) та появою 5-кратного телевізора в модифікації Pro Max. Зрештою, журналісти відзначили можливість знімати 48-мегапіксельні знімки не в ProRAW, як раніше, а у форматі HEIF. Інші нововведення вдасться оцінити лише за детального огляду обох моделей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.