Яке житло та по якій ціні можна придбати через “Дію”

Українці можуть купувати квартири в іпотеку під низькі відсотки через програму «єОселя». Головна перевага «єОселя»: можливість придбати житло в іпотеку під 3% і 7% , коли банки пропонують ставки 15-25%. Для тих, хто мріє мати власний будинок і має стабільний дохід, участь у цій програмі дозволить нарешті отримати власний квадратний метр.

Які щомісячні платежі за програмою “єОселя”

Іпотечний платіж залежить від району розташування будинку, його загальної вартості та стану. Переважно дають наступні умови:

  • Пільгова ставка на весь термін кредиту — 3%
  • максимальний строк кредиту — 20 років
  • мінімальний початковий внесок — 20%

Наприклад, якщо покупці захочуть взяти двох кімнатну квартиру в Києві за 2 мільйони гривень на вторинному ринку, то перший внесок з них візьмуть 400 тисяч гривень(20%) і кожен місяць вони повинні сплачувати 25 тисяч гривень.

У Львові у рамках програми “єОселя” за таку саму квартиру як у Києві місячний платіж буде 22 тисяч гривень, у Дніпрі  16 тисяч гривень.

Самі нижчі ціни в Івано-Франківську. При купівлі однокімнатної квартири вам потрібно сплачувати щомісяця 6000 гривень іпотеки. За двох кімнатну квартиру плата буде 8 тисяч гривень на місяць. Таким чином ми бачимо, що для кожного регіону свої умови.

Слід знати, що участь в програмі може взяти не кожен, тому перевірити, чи доступна для вас програма можна через додаток «Дія» – залишивши там відповідну заявку.

Раніше ми розповідали, що в Україні почнуть оформляти паспорти для цілої сім’ї.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.