Samsung показала величезний 8K-телевізор на квантових точках

Компанія Samsung оголосила про випуск свого найбільшого 8K-телевізора під назвою QN990C Neo QLED. Він отримав 98-дюймову матрицю на квантових точках і процесор, здатний збільшувати роздільну здатність вихідної картинки до 8K і оптимізувати якість зображення в реальному часі.

Нова модель доповнила фірмову серію, до якої вже входять телевізори з діагоналлю екрана 65, 75 та 85 дюймів. Дисплей ТБ виготовлений за технологією QLED, має покриття антивідблиску і забезпечує широкий кут огляду, близький до 180°. За заявою виробника, зображення залишається однаково точним під будь-яким кутом незалежно від умов навколишнього освітлення.

Аудіосистема новинки підтримує технології Dolby Atmos та Cinema Object Tracking Sound. Завдяки останній звук слід за об’єктом на екрані для максимального занурення користувача в сцену, що відображається. Наприклад, якщо автомобіль у фільмі рухається ліворуч, то глядач це почує так само, як і в реальному житті.

Детальні характеристики та ціна Samsung QN990C Neo QLED поки не оголошено. За чутками, новинка коштуватиме близько $10 000, враховуючи ціну 85-дюймової моделі $8000.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.