Найпродуктивніші флагманські Android-смартфони: зухвалий новачок одразу став лідером

Команда популярного бенчмарку AnTuTu опублікувала свій щомісячний рейтинг найпродуктивніших флагманських смартфонів на основі Android. У рейтингу за серпень 2023 року спостерігається серйозна зміна – у ньому змінився лідер.

Також у верхівці рейтингу остаточно зникли моделі на платформі MediaTek Dimensity 9200+ і тепер весь топ-10 належить виключно моделям Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Перше місце зайняв найновіший смартфон OnePlus Ace 2 Pro, що надійшов у продаж у Китаї, що буквально, 23 серпня і моментально став хітом продажів. На другому місці розташувалася модель iQOO 11S, а третє місце посів смартфон RedMagic 8S Pro+ із SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 у розігнаній версії.

Потім ідуть iQOO 11 Pro, Vivo X90 Pro +, OnePlus 11, Realme GT5, iQOO 11, Vivo X Fold2 і Oppo Find X6 Pro. Статистику зібрано в період з 1 по 31 серпня 2023 року. У рейтингу AnTuTu використовуються середні, а не найвищі результати. Для кожного смартфона враховувалися результати щонайменше 1000 тестів — моделі з меншою кількістю тестів до рейтингу не потрапляють.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.