ПриватБанк відновив продаж валюти онлайн в межах лімітів

Пресслужба ПриватБанку повідомила, що їхні клієнти тепер можуть купляти валюту онлайн на платформі Приват24.

В повідомленні йдеться, що купляти валюту можна для зарахування на валютні рахунки або картки. При цьому враховуватимуться вимоги регулятора та ліміти, встановлені на такі трансакції. Мова йде про суму не більше 50 000 грн на календарний місяць.

За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, у їхній фінустанові валюту продають згідно поточного карткового курсу банку.

Покупка валюти онлайн через Приват24

Щоб купити валюту в Приват24, потрібно зайти в меню «Переказ на картки», вибрати гривневу картку, з якої списуються кошти, а потім картку в доларах США або євро, на яку зараховується валюта.

Якщо у клієнта немає валютної картки, інтернет-картку в доларах або євро можна оформити безкоштовно за лічені секунди прямо в Приват24.

Нагадаємо, із 29 серпня Нацбанк поновив онлайн-купівлю валюти. Monobank першим надав доступ своїм клієнтам до цієї послуги. Вслід за ним, заявив про налаштування сервісу безготівкового валютообміну ПриватБанк.

Антон Коваленко, директор Департаменту ринків капіталу ПриватБанку наголосив, що: «ПриватБанк відновлює безготівковий продаж валюти прозоро та в рамках етичних норм, щоб не створювати тиску на золотовалютні резерви України та потенційного навантаження на ринок через різницю курсів».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.