Проектор Formovie Xming Page One на Google TV оцінений у 299 доларів

На краудфандинговій платформі Indiegogo був представлений портативний проектор Formovie Xming Page One LCD. Незважаючи на скромні габарити, новинка підтримує дисплеї з великою діагоналлю та широкий набір мультимедійних функцій, також має значний ресурс джерела світла.

Відповідно до специфікації, проектор здатний виводити картинку діагоналлю до 120 дюймів з нативною роздільною здатністю 1080p на швидкості до 60 fps. Яскравість зображення становить до 300 люмен, контрастність – 2000:1. Пристрій на базі програмного забезпечення Google TV має сертифікацію Netflix, підтримує функції Google Assistant і може бути легко інтегрований в Google Home. За якість звуку відповідає пара вбудованих динаміків Boston Acoustics із Dolby Audio.

За словами виробника, термін служби джерела світла у складі новинки досягає 20 000 годин. Серед інших функцій відзначаються підтримка автоматичного фокусування та корекції трапецоїдних спотворень. Для підключення джерела сигналу використовуються порти HDMI 2.1 та USB Type-A.

На етапі краудфандингу ціна Formovie Xming Page One LCD складає $299, старт продажу намічено на листопад поточного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.