Офіційно анонсований смарт-годинник Oppo Watch 4 Pro з екраном LTPO AMOLED

У вівторок компанія Oppo провела презентацію, на яку анонсували складний смартфон Find N3 Flip. Поряд із ним китайський виробник представив смарт-годинник нового покоління Oppo Watch 4 Pro.

Годинник отримав оновлений дизайн із застосуванням рами з нержавіючої сталі замість алюмінію. Решта поверхні зроблена з кераміки, що підвищує порочність. Пропонуються ремінці із силікону та шкіри.

Розмір вигнутого дисплея AMOLED складає 1,91 дюйми. У ньому застосовується технологія LTPO і може бути постійно активний. Екран кольоровий замість чорно-білого, роздільна здатність у нього 378 x 496, щільність пікселів 326 ppi. Без ремінця годинник важить 52,3 г.

Використовується процесор Qualcomm Snapdragon W5 та чіп BES 2700, останній працює за низького енергоспоживання. Об’єм оперативної пам’яті становить 2 ГБ, обсяг сховища 32 ГБ. Численні датчики дають можливість цілодобово стежити за серцебиттям, рівнем кисню в крові, рівнем цукру, відстежувати сон і не лише.

Власники годинника будуть отримувати попередження про проблеми в серцевому ритмі, оцінку ризику хропіння уві сні та карту стресу. Між зарядками годинник здатний працювати протягом двох тижнів, а при інтенсивних навантаженнях п’ять діб. 10 хвилин зарядки дають 24 години роботи, а на повну зарядку потрібно 65 хвилин. Годинник можна підключати до пристроїв на Android 8 та новіші та на iOS 13 та новіші.

Для дітей пропонується режим Classroom та підтримка понад 100 видів фізичної активності, якими можуть займатися учні середньої школи. Також є більше 100 режимів спорту, Bluetooth 5.0, eSIM, можливість знімати електрокардіограму, NFC, управління жестами, порт USB. Місткість батареї становить 570 мАг, підтримуються системи позиціонування Beidou, GPS, Galileo, GLONASS, QZSS.

Пропонуються чорний та коричневий колірні варіанти. Перший оцінили у 10500 гривень, другий у 11200 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.