Monobank і АТБ випустять спільну карту: коли запуститься і які умови

Monobank у співпраці з мережею супермаркетів АТБ запустить картку для спеціальних знижок. Це має бути повноцінна банківська картка, яка дозволить отримувати додаткові ексклюзивні знижки на певні групи товарів.

Придбати фізичну картку Mono-АТБ можна в магазинах АТБ або чинним клієнтам банку додавши в застосунку віртуальну картку. За попередньою інформацією вартість фізичної картки становитиме 50 грн, які будуть відразу повертатися на рахунок картки після її активації. Картка має ввійти в обіг в середині вересня. Дизайн фізичної картки, яку можна буде придбати в АТБ не відрізнятиметься від стандартної чорної картки, але матиме унікальний дизайн у додатку Monobank та сервісах Google Pay та Apple Pay.

Спільні картки з АТБ вже запустили Райффайзен банк, А-банк, Укргазбанк та Ощадбанк.

Відповідно до стандартних умов програми АТБ для спільних карток, їх можна поповнювати через термінали EasyPay та City24 без комісії. Плата за зарахування коштів на картку не знімається, проте комісія на інші послуги може відрізнятися в залежності від банку.

Застосування знижок буде відбуватися автоматично при розрахунку на касі. Акційні товари мають дві ціни – стандартну та для розрахунку партнерською карткою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.