Apple перезапустить iPhone 14 з новим роз’ємом

Вже практично всі інсайдери та аналітики впевнені, що iPhone 15 отримає порт USB Type-C замість Lightning. Але, як стверджують мережеві джерела, на новий роз’єм можуть перейти деякі з актуальних смартфонів Apple. Про це вказують кілька рядків у коді тестової версії tvOS 17.

Як стверджує техноблогер aaronp613, у п’ятій «беті» прошивки він виявив рядки зі згадкою всіх моделей смартфонів лінійки iPhone 15: базового апарату (15,4), Plus (15,5), 15 Pro (16,1) та Pro Max (16) ,2). Крім того, код містив згадки двох невідомих моделей з індексами 14,1 та 14,9. Технічно ці цифри відсилають до пристроїв актуальної серії, але попередніх збірках ОС вони згадувалися.

На думку журналістів порталу 91mobiles, імовірно йдеться про модифіковані версії iPhone 14 і 14 Plus з роз’ємами Type-C. Ймовірно, їхній перевипуск буде потрібний для відповідності новому закону про зарядні роз’єми на території ЄС. Він набуде чинності восени наступного року, тому є ймовірність, що аналогічний конектор отримає наступний iPhone SE. Сам вендор інсайдерську публікацію не прокоментував.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.