Нова пошта відправляє посилки у кредит: нестандартна послуга для клієнтів

Тепер в Новій пошті можна скористатися нестандартною послугою під назвою “Кредитна посилка”. Послуга дає можливість клієнту відправити посилку клієнту навіть коли в нього недостатньо коштів, а оплату можна здійснити пізніше.

Послуга доступна для громадян України віком від 18 до 65 років, які користуються послугами «Нової Пошти» не менше 6 місяців і мають хорошу кредитну історію.

Що це за послуга

“Посилка в кредит” – це фактично кредит, але не від банківської установи. Це стало можливим завдяки співпраці логістичної та фінансової компаній. Такий сервіс дозволить продавати більше товару, адже кредит можна взяти на 12 місяців і віддавати частинами. Якщо бути точнішим, то кредит надає ТОВ “НоваПей Кредит”, що входить до групи компаній Нової пошти, яка має необхідну ліцензію НБУ.

Свій персональний кредитний ліміт можна дізнатися, як і в мобільному додатку, так і у відділені Нової пошти.

Умови:

  • Сума – від 1 000 грн до персонального ліміту клієнта (максимум 100 000 грн).
  • Ставка – 0,00001% річних, комісія за обслуговування – 2,5% на місяць, реальна річна процентна ставка – 65,86%.
  • Вартість доставки та комісія за переказ включено в суму кредиту.
  • Погашення кредиту здійснюється рівними частинами протягом 12 місяців.
  • Можливе дострокове погашення без штрафів та додаткових комісій.

Наприклад

Ви замовили в інтернет-магазині смартфон за 10 тисяч гривень у відділення Нової пошти та хочете отримати посилку в кредит. Вартість доставки становить 70 грн (доставка по Україні для посилок вагою не більше 2 кг), комісія за післяплату 220 грн (2% від вартості товару + 20 грн) також входить у суму кредиту. Тобто після отримання посилки не потрібно платити нічого, навіть гривні. Остаточна сума кредиту – 10 290 грн.

Далі щомісяця протягом року потрібно платити 1115 грн. Тому за 12 місяців користування кредитом переплата буде становити 3090. Тобто планшет під кредит від Нової пошти обійдеться вам в 13380 гривень за 12 місяців кредитування.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.