Дешевий iPhone SE 4 отримає ключові функції iPhone 15

Інсайдер під ніком URedditor розповів про ключові відмінності ще не випущеного iPhone SE 4 від попередника, представленого минулого року. Новинка матиме декілька особливостей базової моделі наступного покоління, але отримає суттєво «полегшену» основну камеру.

Згідно з джерелом, головним нововведенням майбутньої SE-версії смартфона стане «переїзд» у корпус iPhone 14 – щоправда, лише з одним модулем камери. При цьому апарат позбудеться сканера відбитків пальців Touch ID і отримає екран з характерним чубчиком. Інсайдер також приписує майбутній новинці роз’єм USB Type-C та апаратну кнопку замість перемикача беззвучного режиму.

Реліз смартфону очікується наступного року. У цьому контексті заміну слайдера можна розцінити як повне його зникнення з усіх iPhone. За чутками, програмовану кнопку цього року отримають тільки «прошки», але якщо модель SE в 2024 теж позбудеться класичного перемикача, то майже гарантованого це зроблять і базові версії iPhone 16. Інші специфікації, точна дата анонсу і ціна нового «бюджетника» Apple невідомі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.