Xiaomi представила потужний мобільний кондиціонер із функцією обігріву

Компанія Xiaomi представила мобільний інверторний кондиціонер Mijia 5-Ton Inverter Air Conditioner. На відміну від традиційних спліт-систем, новинку можна переміщати квартирою. У компанії розповіли, чим ще примітний цей пристрій.

Відповідно до специфікації, прилад розрахований на роботу в приміщенні площею від 50 до 80 м2. Заявлена потужність у режимі охолодження становить 13 200 Вт, у режимі нагрівання – 17 250 Вт, клас енергоефективності (AFP) – 3,65. За заявою виробника, «дальнобійність» потоку повітря сягає 15 метрів від кондиціонера.

Завдяки інвертору пристрій може підтримувати мікроклімат у приміщенні не періодичним включенням та вимкненням, а за допомогою плавного регулювання потужності. Виставити потрібну температуру можна за допомогою голосового керування або програми для смартфона. Остання також дозволяє активувати додаткові можливості пристрою, такі як високотемпературне очищення або режим стерилізації повітря.

Кондиціонер повідомить користувача за допомогою повідомлення на смартфоні, якщо антибактеріальний або протигрибковий фільтр виявляться засмічені. Інша інтелектуальна функція – можливість зв’язати пристрій з іншими розумними побутовими приладами (наприклад, зволожувачем повітря), щоб налагодити їхню спільну роботу в залежності від показників один одного.

Xiaomi Mijia 5-Ton Inverter Air Conditioner вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $971.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.