Головні характеристики iPhone 15 Pro злили в мережу до анонсу

Інсайдер під ніком URedditor, який раніше показав iPhone 15 на фото, поділився технічними подробицями про його процесор A17 Bionic. До того ж він опублікував специфікації оперативної пам’яті майбутнього флагмана – цю характеристику Apple зазвичай “забуває” вказати навіть на своєму офіційному сайті.

За даними джерела, A17 Bionic (t8130) буде виконаний за 3-нанометровим техпроцесом, отримає шість процесорних та шість графічних ядер, а його максимальна тактова частота становитиме 3,7 ГГц. Інсайдер заявляє, що це достовірні характеристики процесора, але теоретично може існувати нова версія чіпа, яку він може знати. Крім того, він приписує iPhone 15 Pro 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 виробництва Samsung чи Micron.

Якщо порівняти чіп із поточним флагманським процесором A16 Bionic, то техпроцес став на 1 нм менше, графічних ядер – на одне більше, кількість ядер CPU не змінилася, а тактова частота зросла на 240 МГц. Оперативна пам’ять при цьому залишилася незмінною. Презентація серії iPhone 15 очікується наступного місяця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.