Xiaomi випустила потужну мультиварку з функцією термоса

Xiaomi розширила асортименти побутової техніки під брендом Mijia, випустивши електричну мультиварку Mijia Electric Rice Cooker C1 Pro 4L. Новинка оснащена вбудованою чашею на 4 літри, підтримує 10 різних режимів роботи та здатна приготувати рис лише за 28 хвилин.

Пристрій оснащений нагрівальним елементом потужністю до 860 Вт, що, за заявою виробника, забезпечує рівномірний тепловий вплив у процесі приготування. Усередині передбачено міцне антипригарне покриття, а на кришці є клапан із шістьма отворами для відведення пари. Там розміщені сенсорні елементи управління, і навіть інформаційний дисплей.

Великий обсяг чаші дозволяє разом приготувати 16 порцій рису або цілу курку. Користувач також може вибрати один із 10 різних режимів роботи, відкласти приготування на 24 години або виставити режим термоса для збереження їжі теплою до 12 годин.

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker C1 Pro 4L у білому кольорі корпусу вже надійшла у продаж у Китаї за ціною $29. Пізніше очікується вихід новинки у інших регіонах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.