Офіційно представлено дешевий смартфон OPPO A58 4G: ціна та характеристики

Смартфон OPPO A58 отримав нову версію, яка орієнтована на роботу в мережах LTE. Апарат з приставкою 4G у назві оснащений процесор MediaTek, підтримує швидку зарядку, а також має більш високу роздільну здатність екрана в порівнянні з попередником, при цьому коштує помітно дешевше за свою 5G-версію.

Смартфон отримав 6,72-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів, частотою оновлення 90 Гц (дискретизація сенсора 180 Гц) та піковою яскравістю 680 кд/м². Також заявлено охоплення 100% колірного простору DCI-P3 та sRGB. «Серцем» смартфона став восьмиядерний процесор MediaTek Helio G85 у зв’язці з 6 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ.

До складу подвійної тильної камери входять основний 50-мегапіксельний сенсор з кутом огляду 75,5°, а також датчик глибини різкості на 2 Мп, який відповідає за ефект розмиття на портретних кадрах. Для селфі та відеодзвінків є фронталка з роздільною здатністю 8 Мп.

За автономність смартфона відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою технології швидкого заряджання SUPERVOOC потужністю 33 Вт. Крім того, виробник передбачив 3,5-мм аудіороз’єм, стереодинаміки, сканер відбитків пальців на бічній грані та захист корпусу від бризок за класом IPX4.

Зовні OPPO A58 4G повторює дизайн 5G-модифікації, за винятком збільшеного розміру дисплея та круглого вирізу для датчика фронтальної камери замість краплеподібного. Ціна смартфона у Китаї становить $165.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.