Представлена новітня сушарка для білизни Xiaomi

Представлено розумну сушарку для білизни Xiaomi Mijia Smart Clothing Dryer 1S, яка з’явилася на платформі колективного фінансування Xiaomi Youpin за ціною 165 доларів.

Розумна сушарка для білизни Xiaomi Mijia Smart Clothing Dryer 1S отримала 38 незалежних повітровипускних отворів, два багатофункціональні сушильні кошики, 4 висувні сушильні стрижні. Товщина висувної платформи складає всього 9,9 см, при цьому сушарка витримує навантаження до 35 кг. У невикористаному стані її можна підняти під саму стелю, звільнивши прохід до вікна, якщо сушарка розміщена, як показано на фото.

Пристрій включає сушарку і пристосування для дезінфекції і стерилізації, для чого в корпус вбудовані ультрафіолетові бактерицидні лампи, які ефективно запобігають росту бактерій. Режим холодного повітря використовується для сушіння навесні та влітку, а восени та взимку застосовується гаряче повітря.

Xiaomi Mijia Smart Clothing Dryer 1S є частиною екосистеми розумного будинку Xiaomi, тому для неї можна встановлювати різні сценарії автоматизації у програмі Mijia та зв’язувати її з іншими пристроями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.