Xiaomi представила недорогий електросамокат з ABS

Xiaomi Electric Scooter 4 Go – електросамокат, орієнтований на повсякденне переміщення в межах міста. Він може розганятися до 20 км/год та пропонує три режими їзди. У ході презентації новинки представники компанії розкрили усі її ключові технічні характеристики.

Самокат оснащений сталевою рамою, важить 13,7 кг та розрахований на користувачів масою до 90 кілограмів. Потужність двигуна складає 450 Вт. На вибір є три режими: S (до 20 км/год), D (до 15 км/год) та «ходьба» (до 6 км/год). Заявлений запас ходу становить 18 км – його забезпечує акумулятор ємністю 165 Втч. Також передбачено можливість заряджання за допомогою рекуперації при гальмуванні.

Задне гальмо самоката — барабанне, переднє — електронне з функцією E-ABS. Колісні диски доповнені порожнистими 8,1-дюймовими шинами для забезпечення комфортної їзди. На приладовій панелі відображається інформація про швидкість, запас ходу, режим їзди, стан двигуна та наявність Bluetooth-з’єднання зі смартфоном. До того ж дізнатися про стан самокату можна з мобільного додатка.

Ціна і дата початку продажів Xiaomi Electric Scooter 4 Go виробником поки що не оголошені, але якщо вірити європейським рітейлерам, він коштуватиме близько $390.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.