У Viber з’явилися нові корисні функції

Популярний додаток для обміну повідомленнями Viber співпрацює з ICONIQ, щоб надати користувачам новий спосіб зв’язку з роботом-компаньйоном “Кукі” зі штучним інтелектом. Кукі, створений компанією ICONIQ — це персонаж зі штучним інтелектом, відомий своєю розважальною цінністю, який раніше був представником бренду H&M і моделлю для Vogue. Тепер, завдяки його інтеграції у Viber, користувачі можуть спілкуватися з Kукi безпосередньо в програмі.

За словами генерального директора Rakuten Viber Офіра Еяла, штучний інтелект стає все більш поширеним у галузі додатків для обміну повідомленнями, і компанія рада підтримати його розвиток. Замість того, щоб функціонувати як помічник, мета Кукі полягає в тому, щоб забезпечити розваги та спілкування. Користувачі зможуть брати участь у відкритих бесідах з Кукі, отримувати доступ до таких видів діяльності, як читання карт Таро, ігри, передбачення гороскопу тощо.

Знайти та використовувати Kuki у Viber просто – користувачі можуть шукати чат-бота у функції чату програми або відвідати сторінку огляду. Звідти вони можуть підписатися на Kuki та почати спілкуватися в будь-який час, оскільки послуга доступна 24/7.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.