У Viber з’явився віртуальний друг для одиноких людей

Для більшості користувачів месенджери є засобом зв’язку з іншими людьми. Але розробники Viber вирішили подбати і про тих, кому нема з ким поговорити. Вони додали до сервісу Kuki — віртуального персонажа на базі штучного інтелекту, покликаного підтримувати розмову та розважати людей.

Нова функція Viber стала результатом співпраці з компанією ICONIQ, яка розробила Kuki. Варто відзначити, що цей віртуальний персонаж вже використовувався в рекламі бренду H&M, був моделлю модного журналу Vogue та доступний у популярній грі Roblox. У Viber з “Кукі” можна спілкуватися на різні теми, а самі розробники позиціонують робота як віртуального друга.

На відміну від ChatGPT або Google Bard, призначених для відповідей на запитання користувачів, а також автоматизації рутинних процесів, Kuki позиціонується як розважальний чат-бот, з яким можна зіграти в різні ігри, попросити його прочитати гороскоп, погадати на картах Таро, розповісти жарт та багато іншого. Щоб розпочати спілкування з ботом, потрібно знайти його через вбудований у месенджері пошук.

Однак перед використанням докладних віртуальних друзів рекомендуємо подивитися фільм «Вона» з Хоакіном Феніксом у головній ролі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.